sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Mustikkaskonssit - moni kakku päältä kaunis?






Salaisen leivontaystävän kesäkuun paketissa oli mustikkaskonssien ohje. Ilahduin tästä kovasti, koska olen jo pitkään haaveillut skonssien leipomisesta. Tällä kerralla jouduin valitettavasti pettymään, nämä olivat nimittäin varsin mauttomia. En tiedä olisiko skonssit pitänyt tarjoilla suolaisen vai makean kanssa, joten testasimme niitä sekä tuorejuuston että hillon ja kermavaahdon kera. Tarpeeksi hilloa ja kermaa niin syödyiksi tulivat :) Mahtavatkohan skonssit aina olla näin mauttomia? Ehkä se idea onkin tuoda niihin makua juuri noilla tykötarpeilla.


4 kommenttia:

  1. Ihan mauttomaksi en skonssia sanoisi, mutta ne tykötarpeet ovat minunkin mileen aina! Mausteitakin lisäilen oman mielen mukaan.
    Terkuin
    SLY35 n-h emo
    http://originaalisly.vuodatus.net

    VastaaPoista
  2. Hyvän näköisiä skonsseja. Itse muutaman kerran maistanut ja ovat mielestäni aika mauttomia joten en tajua mitä ihmeellistä niissä on, täytettä vaativat

    VastaaPoista
  3. Hei.
    En ole koskaan leiponu skonsseja.taidanpahan kokeilla miltä ne maistuvat.

    VastaaPoista
  4. Ehkä sitä taikinaa vois maustaa vaikka kardemummalla tai kanelilla jos aikoo syödä nuo makeiden tykötarpeiden kanssa

    VastaaPoista